2022 – nový formát

Letos se potkáme 8.7.2022!!

ČEKÁ VÁS NOVÝ KONCEPT

  1. nejde o výsledek – tento běh (klidně i pochod) je určen pro každého kdo si troufne zdolat svižným tempem trasu poutě obce Slavkov pod Hostýnem na sv. Hostýn s návratem zpět.
  2. Pořadí nebude vyhlášeno!!! Jediné co bude zrcadlit váš „výkon“ je číslo na náramku do tomboly (čím menší tím jste byli rychlejší na kopci). Pro zájemce bude možnost si v cíli nechat si zapsat čas v minutách na prázdné „startovní číslo“. To je hezká památka a možná i motivace na další ročník.
  3. Hlavním cílem účastníka je vyzvednout si u baziliky na Hostýně pamětní očíslovaný náramek a stihnout se dostat zpět na hřiště do začáteku losování tomboly – konfortních 90 minut. 
  4. Start a cíl na hřišti – lepší prostředí a zázemí pro sportovní akci – bufet, dětské hřiště, výhled na Hostýn, prostě pohoda.
  5. Nezapomínáme na děti!!! Slavkovské kolečko – běh pro perníkovou medajli bude – jen se změní trasa na bezpečnější okruh kolem hřiště.
  6. NEZBÝVÁ NEŽ SE JEN TĚŠIT – chceš li získat své prázdné „startovní číslo“ registruj se za včasu elektronicky emailem na slavkovskypoutnibeh@gmail.com formát : (jméno, příjmení) online registrace omezena na 70 míst.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *